logo

Neka Vaše dete raste u SVETU MAŠTE

SVET MAŠTE je osnovan sa ciljem da omogući zdrav i celovit razvoj dece uzrasta od 3 do 6 godina. Kroz sveobuhvatni program rada nastojimo da kod dece razvijemo sve njihove kreativne i misaone potencijale. Posvećeni i motivisani vaspitači koji imaju odnos poverenja sa roditeljima garantuju visok kvalitet rada sa decom.

Upoznajte SVET MAŠTE

Postojimo od septembra 2006 godine. Posedujemo tri prostorije ukupne površine 120kvm. Posebnu pogodnost predstavlja prostrano i dobro opremljeno dvorište gde naša deca provode vreme kad god to dozvoljavaju vremenske prilike. Prostor poseduje sprave, igračke i rekvizite koje deci čine boravak kod nas interesantnijim i pomažu u njihovom pravilnom psihomotornom razvoju. Za roditelje postoji izdvojen prostor, gde u prijatnom ambijentu mogu da provedu kvalitetno vreme sa svojim prijateljima. Svakoga dana zastupljen je higijensko-sanitarni nadzor svih prostorija.

Dođite u SVET MAŠTE da se igramo i učimo zajedno!
`

Drugi o nama

Jelena

Sve pohvale, igraonica je super. Divno nam je bilo na rodjendanu....hvala na svemu. Vidimo se i sledece godine !

Slavko i Marija

Veliki je prostor i deca mogu bas da se izigraju . Animatori su pravi profesionalci . Deca su odusevljena lutkarskom predstavom.

Drugi o nama

Vlada i Sanja

Prelepo dvoriste i dobra organizacija ! Usluzno osoblje i jako prijatna atmosfera. Sve pohvale! Definitivno dolazimo i sledece godine!

Ana

Animacija u vrticu je izuzetna, a trud oko dece primetan. Vrlo sam zadovoljna uslugom, besprekornom higijenom. Vrtic za svaku preporuku!

Telefon:
034/367-929 i 064/328-7452

Email:
vrtickg@gmail.com

ADRESA:
Svetozara Markovića 19,
Kragujevac, Srbija

SVET MAŠTE
na Google mapi

KONTAKTIRAJTE NAS